Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Godina složena, ali obaveze ispunjene”

  “Ova godina je bila izuzetno složena”, konstatirao je gradonačelnik Zoran Vinković na tradicionalnom božićno-novogodišnjom prijemu za predstavnike društvenog, gospodarskog, političkog, kulturnog i javnog života.
  “Zajedničkim snagama uspjeli smo nekako izgurati, svi korisnici proračuna mogu biti zadovoljni s obzirom da je grad, s poteškoćama, ali je uplaćivao sredstva za rad”, dodao je gradonačelnik naglasivši kako sve snage treba okrenuti stvaranju uvjeta za otvaranje novih radnih mjesta. Najavljujući da će i dalje biti izuzetno teško, gradonačelnik je konstatirao da će Grad nastaviti pratiti potrebe građana kroz proračun.
  Čestitku je uputio i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo koji je podsjetio da je konsenzusom prihvaćen proračun čime su izbjegnuti troškovi prijevremenih lokalnih izbora.
  “Dugoročno grad ima mali fiskalni kapacitet, izvršenje je oko 45 milijuna kuna, i ako se neće ulagati u projektnu dokumentaciju tada nećemo biti spremni za sufinanciranje od strane ministarstava i EU fondova bez kojih se ne mogu realizirati ozbiljni projekti”, naglasio je predsjednik Gradskog vijeća.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog