Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Općina Levanjska Varoš pomaže umirovljenike, učenike i studente

  Općinsko vijeće Općine Levanjska Varoš na svojoj trećoj sjednici usvojilo je izmjene i dopune Proračuna za 2013. godinu koji je smanjen za 500.000 kuna, pa novi plan za ovu godinu iznosi 2,5 milijuna kuna. Proračun za 2014. godinu planiran je u iznosu od 3,3 milijuna kuna.
  Prvi put donesena je i odluka o grobljima koja će se primjenjivati od početka nove godine, a prema kojoj će za svih 10 groblja na području Općine Levanjska Varoš korisnici plaćati naknadu u iznosu od 2,00 kune po m2 mjesečno za grobno mjesto. Iz tih će se sredstava financirati održavanje svih 10 groblja.
  Općina Levanjska Varoš donijela je i odluku o isplati božićnica svim umirovljenicima koji žive i borave na području Općine Levanjska Varoš u iznosu od 100,00 kuna, a čija mirovina ne prelazi iznos od 1.000,00 kuna. Umirovljenici se trebaju javiti u ured općine s osobnom iskaznicom i zadnjim odreskom mirovine.
  Isto tako, Općina Levanjska Varoš isplatit će i jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 300 kuna roditeljima učenika srednjih škola čija djeca pohađaju srednju školu izvan Grada Đakova, te studentima s područja Općine Levanjska Varoš.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog