Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jurčević: “Nove društvene elite u potpunosti preuzele kontrolu”

  “Slučaj Perković paradigma je stanja u Hrvatskoj”, rekao je na predstavljanju svoje knjige Josip Jurčević govoreći pred pedesetak znatiželjnika u dvorani Župe Svih svetih.
  “To je zapravo “slučaj Hrvatska” jer se preko tog slučaja do tančina može vidjeti što se događa, a događa se teški kriminal u svakom pogledu i pljačka zajedničkih bogatstava, a to rade takozvane nove društvene elite koje su u potpunosti preuzele kontrolu nad društvom i institucijama i upropaštavaju potencijalno uspješnu zemlju”, pojasnio je Jurčević.
  “Zbog skandala u koji smo se upustili Hrvatska je došla u magareću klupu EU, a sve su vlasti dosada nacionalne interese podredile tom cilju, a u to su bile uključene i sve strukture jugoslavenske Službe državne sigurnosti, čak 750 pojedinaca, koji su prešli u hrvatsku službu i postali su glavni moderator svih kriminalnih procesa u Hrvatskoj “, naglasio je Jurčević ističući da u knjizi donosi konkretna imena premijera, tajkuna, odnosno kriminalne organizacije koja pustoši u Hrvatskoj i materijalna bogatstva, ali i hrvatski identitet.
  “Hrvatsku tek čeka suočavanje sa stvarnim posljedicama “Slučaja Perković” i to već početkom sljedeće godine, a ukoliko bi “službe ” progovorile Hrvatsku čeka pomor hrvatskih upravljačkih elita”, kategoričan je Jurčević koji tvrdi da Hrvatska ima novih i neiskvarenih ljudi, no još uvijek su razjedinjeni, a u stvaranju nepovoljne klime sudjeluju i mediji širenjem malodušja.
  U prevladavanju ove situacije Jurčević Crkvu vidi kao nositelja tih novih duhovnih promjena iz kojih će uslijediti i one druge.
  Organizator predstavljanja Jurčevićeve knjige bila je Udruga dragovoljaca Đakovštine 1990. 1991.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog