Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Horjan: “Još se ne zna tko čini većinu u Vijeću”

  “Stanje u Đakovu nije dobro i posljedica je nerazjašnjenih političkih odnosa. Gradonačelnik nema većinu u Vijeću, a većina podržava predsjednika Gradskog vijeća”, kazao je na konferenciji za novinare nedavno izabrani predsjednik Gradske organizacije HSS-a Zdravko Horjan ističući da HSS zahtijeva od partnera da se položaj koalicije u Vijeću jasno definira. U protivnom, kako kaže, HSS neće sudjelovati u tome.
  “Ako mi podržavamo predsjednika Vijeća, moramo znati koje je naše mjesto u Vijeću i ako budemo zadovoljni odredit ćemo se prema budućoj aktivnoj politici u gradu”, poručuje Horjan.
  Tvrdi da se još ne zna tko čini većinu u Vijeću i najavljuje zanimljivu sutrašnju sjednicu na kojoj će se odlučivati o proračunu, a gradonačelniku zamjera što nije u vezi proračuna konzultirao sve stranke koje participiraju u radu Vijeća.
  “Ako se donese proračun, tko će biti odgovoran za njegovo provođenje, to se mora razjasniti”, kategoričan je Horjan.
  Novo čelništvo đakovačkog HSS-a, koji ove godine obilježava 20. obljetnicu obnavljanja rada, najavljuje pomlađivanje stranke i “okretanje prema ljudima u selu i gradu i vraćanje optimizma”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog