Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Apel za spas Mimoze”

  Nesmiljena devastacija Mimoze nastavlja se i dalje, a ne učini li se nešto hitno, taj će objekt uskoro potpuno propasti.
  Od članova KUD-a Tena, koji koriste podrumske prostorije, odnosno od tajnice društva Zore Miošević, doznajemo o nastavku nebrige, uništavanja i sve učestalijih krađa.
  To je strahota, ne mogu shvatiti da u ovom društvu nikoga nije briga. Tolika zgrada, nekada ponos Đakovo, a danas strahota…”, ogorčena je tajnica KUD-a Tena. Ističe da su nedanvo zatekli dvije žene koje skidaju lim.
  “Sva su vrata otključana s vanjskih ulaznih stubišta, radijatore su već poskidali sa svih katova, sanitarije, a sad su počeli vaditi i parkete, skidati vrata s ugradbenih ormara po uredima… Gdje je policija, što rade društvene isntitucije…?”, pitaju se u Teni.
  Upravo stoga iz KUD-a Tena upućuju apel za spas Mimoze, odnosno onoga što je od nje još preostalo.
  “Cijelo Đakovo se treba dići, zgrada zjapi prazna, a škole nemaju dovoljno prostora, treba prebaciti sve službe u taj objekt…, ako novinari još nešto ne poduzmu, to će do proljeća potpuno propasti, a onda samo treba bagerom srušiti gole zidove”, rezignirano zaključuje Zora Miošević navodeći da je slučaj Mimoze vrhunac društvene nebrige.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog