Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Vukovar to ne zaslužuje!”

  Hrvatska se danas sjeća Vukovara, a 22. obljetnicA stradanja tog grada heroja ostat će zapamćena po onemogućavanju članovima Vlade da se priključe Koloni sjećanja koju je organizirao Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.
  kolona S velikom hrvatskom zastavom na čelu kolone, deseci tisuća branitelja, među kojima su bili i hrvatski generali Gotovina, Markač i Čermak, ali i brojni građani iz cijele Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine, odali su počast žrtvama Vukovara.
  generali Na vukovarskom Memorijalnom groblju počast svojim preminulim suborcima odali su i zapovjednici obrane Vukovara Mile Dedaković -Jastereb, Branko Borković – Mladi Jastreb i Tomislav Merčep.
  “Vukovar to ne zaslužuje”, bio je komentar mnogih nakon današnjih zbivanja u gradu heroju.
  politicari sramota Misno slavlje na groblju u Vukovaru predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić koji je u svojoj homiliji poručio da je “kršćanska ljubav jedini temelj naše budućnosti”.
  Obljetnica vukovarske žrtve bit će obilježena i u Đakovu polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u 17 sati kod spomenika poginulim braniteljima na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog