Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vijeće mijenja odluku o komunalnom doprinosu!?

  Četvrta sjednica Gradskog vijeća sazvana je za srijedu, 20. studenoga, a na dnevnom je redu, nakon aktualnog sata, samo jedna točka, odnosno Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o komunalnom doprinosu.
  Prema tom prijedlogu, koji je vijećnicima uputio gradonačelnik Zoran Vinković, obveznik komunalnog doprinosa koji legalizira građevinu stambene namjene plaćat će komunalni doprinos u prvoj zoni 3 kune za kubični metar, u drugoj i trećoj zoni kunu za kubični metar, a u četvrtoj zoni također 3 kune za kubični metar građevine.
  Predlaže se također da podnositelju, koji je zahtjev za obračun komunalnog doprinosa podnio nakon stupanja na snagu Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, a rješenje o komunalnom doprinosu u postupku ozakonjenja nezakonito izgrađenih zgrada donijeto prije stapanja na snagu te odluke, grad sufinancira komunalni doprinos i to u iznosu koji predstavlja razliku obračuna komunalnog doprinosa po novom i dosadašnjem modelu. No, uvjet je da obveznik u tom slučaju mora podnijeti zahtjev nadležnom tijelu do 15 prosinca ove godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog