Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Posljednji dan prijava za Kulturno vijeće

  Danas je zadnji dan prijave kandidata za Kulturno vijeće Grada Đakova, pa se tim povodom oglasio predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo koji poziva zainteresirane da se prijave na javni poziv objavljen na službenoj stranici i oglasnoj ploči Grada.
  U priopćenju podsjeća da Kulturno vijeće treba pružiti  stručnu pomoć Gradskom vijeću i gradonačelniku pri donošenju i provedbi dugoročnih programa javnih potreba u kulturi od interesa za Grad Đakovo.
  S obzirom da do sada, kako ističe Soldo, u Đakovu nije djelovalo kulturno vijeće, njegovo osnivanje dodatno će doprinijeti razvoju kulture i umjetnosti. Smatra da u gradu djeluje velik broj pojedinaca koji svojim stručnim znanjem mogu znatno doprinijeti očuvanju, unaprjeđenju i promicanju profesionalnog kulturnog i umjetničkog stvaralaštva, kulturnog amaterizma, a posebice stvaralaštva mladih.
  Dodaje da postoji još puno prostora za napredak u radu na umjetničkim poljima, bilo da je riječ o likovnoj, glazbenoj, filmskoj, scenskoj, književnoj, plesnoj ili fotografiji kao vrsti umjetnosti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog