Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nezadovoljni SDP-ovci pozivaju povjerenika da se pojavi

  Ako je suditi po najnovijim reakcijama, situacija u đakovačkom SDP-u i dalje se ne smiruje, odnosno nastavlja se nezadovoljstvo dijela članstva.
  Iako su, kako se navodi u najnovijem priopćenju, koje u ime nezadovoljnih potpisuje Tomislav Matković, željno i s punim povjerenjem čekali imenovanje povjerenika, ostali su, kako tvrde, “ogorčeni netransparentnošću same objave odluke o imenovanju povjerenika, kao i njegovim prvim potezima iz potpune tajnosti i anonimnosti”. Posebno se to odnosi na donošenje odluka o prestanku članstva aktivnim i “starim” SDP-ovcima”, stoji u priopćenju.
  Nezadovoljni đakovački SDP-ovci pozivaju povjerenika da se oglasi, objavi svoje ime i prezime, potvrdi svoje imenovanje, te se, kako navode, jednostavno legitimira odlukom kojom bi bilo razvidno tko ga je i kada imenovao. Osim toga, pozivaju ga i da se pojavi pred organizacijom.
  Ovakvo ponašanje nezadovoljno članstvo smatra, kako se navodi, “daljnjom kompromitacijom produbljivanjem krize i opravdano sumnja u povjerenikove dobre namjere, bez da realno sagleda situaciju”.
  Isto tako, nezadovoljni članovi đakovačkog SDP-a očekuju od čelništva stranke, ali i županijske organizacije da politički sankcionira “gubitnika lokalnih izbora dosadašnjeg predsjednika Matkova koji, navodi se na kraju priopćenja, svim sredstvima, i uz nekolicinu pomagača, želi opstati u vođenju stranke jer postupak po tom pitanju još nije okončan”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog