Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Upoznajte poslodavca – upoznajte radnika

  U Područnom uredu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Osijeku danas je najavljen 6. Sajam poslova Osječko-baranjske županije koji će se održati u ponedjeljak u dvorani Elektrotehničke škole. Ove se godine sajam prvi put održava u jesenskom terminu, a ta manifestacija, kako ističe predstojnik Željko Bugarić, iz godine u godinu privlači sve veći broj poslodavaca, ali i onih koji traže posao.
  “Cilj sajma je da se kroz jednodnevni događaj osigura direktan kontakt između poslodavaca i nezaposlenih osoba, tražitelja zaposlenja i obrazovnih ustanova, a na sajmu će se predstaviti 37 poslodavaca i 27 obrazovnih ustanova, udruga i drugih organizacija koje su prisutne na tržištu rada Osječko-baranjske županije”, najavljuje Bugarić. Podsjeća da je prošle godine bilo oko 2.500 posjetitelja, da je obavljeno 2.000 razgovora za posao, te da je zaprimljeno 1.500 pismenih prijava za posao. Ove godine posjetitelji će se moći upoznati i s uvjetima i potrebama europskog tržišta rada
  Sajam poslova je i svojevrsni barometar stanja na tržištu rada o čemu govori i podatak o više od 35.000 nezaposlenih koliko ih je evidentirano u Osječko-baranjskoj županiji, a osim nezaposlenih, Sajam poslova prigoda je za maturante upoznati se s različitim zanimanjima, testirati se za odabir odgovarajućeg zanimanja, te prikupiti informacije o obrazovanju i zapošljavanju.
  Najavljeno je da će Sajam poslova otvoriti ministar Mirando Mrsić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog