Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obustavljeno izlijevanje kanalizacijskog mulja u Ribnjak!

  Otpad nastao čišćenjem i ispiranjem kanalizacijskog sustava Grada Đakova neće se više izlijevati u kanal Ribnjak u Preradovićevoj ulici. Nakon otvorenog nezadovoljstva i pobune dijela mještana, postignut je sporazum između Grada Đakova, Đakovačkog vodovoda i Mjesnog odbora Gabro Hes, da se odmah prekine s izljevom otpada u otvoreni kolektor, doznajemo od predsjednice Mjesnog odbora Ankice Mandić. Smatra da su zahtjevi mještana opravdani, te izražava zadovoljstvo što je problem otklonjen u rekordnom vremenu. Đakovački vodovod traži novu lokaciju za deponiranje kanalizacijskog izljeva.

  A u priopćenju gradonačelnik Zoran Vinković pojašnjava da je izdao nalog o obustavi aktivnosti na ispiranju dijelova kanalizacije, kao i na aktivnostima izlijevanja mulja u kanal Ribnjak, radi sprječavanja eventualnih štetnih utjecaja na zdravlje i okoliš sugrađana koji žive u tome dijelu grada.
  Isto tako pojašnjava kako je ispiranje kanalizacijskog sustava nužno zbog snimanja postojećeg stanja kolektorske mreže na temelju kojega će se odrediti eventualne potrebne sanacije i radovi. Cjelokupni zahvat je dio programa koji je Grad Đakovo dobio od strane europskih fondova i EU. Dok se ne nađe pravo rješenje koje će biti na dobrobit svih građana, bit će na snazi obustava spomenutih aktivnosti, poručio je gradonačelnik.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog