Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova ljubav u duetu „Ljubavnici“

  Gotovo pet godina nakon posljednjeg ‘tamburaškog’ dueta, grupa Colonia odlučila je biti dio još jednog i to u novoj pjesmi tamburaškog sastava Sinovi Ravnice. Duet u pjesmi naziva „Ljubavnici“ bio je logičan slijed za ova dva poznata glazbena sastava i to baš iz razloga što su Sinovi Ravnice projekt Borisa Đurđevića, člana grupe Colonia.
  Novi duet „Ljubavnici“ čiji sudionici jednoglasno ističu ljubav i sjajnu energiju koja se savršeno istakla u ovoj novoj suradnji poslušajte na sljedećem linku:

  Indira i Marijan‘“Ljubavnici“ je jedna specifična ljubavna pjesma koja govori o zabranjenoj ljubavi između dvoje ljudi, o situaciji u kojoj se to dvoje ljudi zaista vole ali ne smiju biti skupa… Kako inače takve ljubavne priče završavaju, tako i ova ima nesretan završetak i upravo zbog toga mislim da je ovo pjesma u kojoj će se mnogi naći… Pjesma će se naći na novom albumu Sinova Ravnice na kojem svi užurbano i predano radimo i vjerujemo da će se mnogima svidjeti plod našeg rada!’ – izjavljuje autor glazbe i aranžmana nove pjesme,
  kolega i prijatelj benda Boris Đurđević. Tekst za novu skladbu napisala je Valerija Novak kojoj je ovo prva suradnja sa Sinovima Ravnice i Colonijom, a čijoj se suradnji članovi oba benda i u budućnosti nadaju.
  Uvijek energična i nasmijana Indira Vladić ne skriva svoje oduševljenje novim duetom pa priznaje kako su joj upravo oni s tamburašima uvijek bili najbliže srcu: ‘Tamburaša je uvijek puno, onda znaš da to znači puno grljenja, puno ljubljenja, puno nježnosti – ovaj put ih je bilo šest tako da je i ljubav u pjesmi bila zaista velika! Tambura mi je uvijek bila u srcu i duši, a ovaj put je ekipa zaista bila fantastična, uživala sam u svakom trenutku!’
  Uživajte i vi u novom duetu Sinova Ravnice uz veliku Coloniju, a do video spota ovaj tamburaški bend pratite na njihovoj službenoj stranici: http://www.sinoviravnice.com/ i Facebooku.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog