Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Isključeni članovi podnijeli kaznene prijave protiv čelnika SDP-a

  Nezadovoljni izostankom službenih reakcija stranačkih tijela s viših instanci, suspendirani i isključeni članovi Gradske organizacije SDP-a podigli su kaznene prijave protiv čelnika stranke, predsjednika Josipa Matkova i tajnika Danka Kočiša, te saborskog zastupnika Damira Tomića. Optužuju ih, kako je pojasnio suspendirani član Tomislav Matković, za krivotvorenje stranačkih dokumenata, odnosno zapisnika sa sjednica, za prikrivanje i mobing, a spominje teror, strah, pa čak i prijetnje.
  “Isključivanje i suspendiranje članova radi se isključivo kako bi ih se onemogućilo kao protukandidate na predstojećim unutarstranačkim izborima koji se održavaju u nedjelju”, konstatirao je Matković odbacujući priče da su “Vinkovićevi igrači”.
  Vedran Salamon pozvao se na statutarno pravo o priznavanju frakcija u SDP-u, a Dragana Matković razočarana je izostankom demokratskog ozračja, ali i zalaganja za opće dobro, ali ne samo u SDP-u. “Sve što se radi samo se radi za svoju osobnu korist i za svoj osobni probitak i za članove obitelji, prijatelje, a opće dobro je na zadnjem mjestu”, rezignirano ističe.
  Anka Ćurić posebno zamjera saborskom zastupniku Damiru Tomiću da ne čini ništa kako bi se stanje u đakovačkom SDP-u promijenilo, pa su zbog toga mnogi ljudi koji su, kako kaže, zaslužniji od njega za stranku, ostali bez svoga ponosa i časti.
  Suspendirani i isključeni članovi SDP-a, od kojih su se neki i kandidirali na izborima, ali ne znaju što je s njihovom kandidaturom, prozivaju i Domagoja Hajdukovića, predsjednik Županijske organizacije SDP-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog