Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ uvjetuje tehničku podršku proračunu

  Predsjednik đakovačkog HDZ-a Ante Raspudić na današnjoj je konferenciji za novinare predstavio inicijativu te stranke “Za bolji život u Đakovu”, odnosno uvjete za, kako ju je nazvao, tehničku suradnju s gradonačelnikom u Gradskom vijeću uoči rasprave o proračunu za sljedeću godinu.
  Istaknuvši da njegova stranka nije u koaliciji s HDSSB-om, te da se neće osvrtati na prošlost, najavio je da će buduća suradnja ovisiti o tome hoće li se prihvatiti glavne odrednice HDZ-ova programa iz predizborne kampanje na temelju kojega je HDZ postao najjača snaga u Vijeću. Posebno će se insistirati na projektu “kuna za kubik” pri legalizaciji, na neotvaranju Ulice kralja Tomislava za promet, na Poduzetničkom centru u kojem se trebaju zaposliti tri stručnjaka za izradu razvojnih projekata, zatim na završetku Poduzetničke zone u Širokom Polju, na javnoj rasvjeti u prigradskim naseljima, izradi dokumentacije za biciklističe staze koje treba, kako kaže, nominirati za EU fondove.
  HDZ predlaže i izradu kataloga gradskih nekretnina koje po povoljnim uvjetima treba staviti u funkciju kako bi se potaknuo gospodarski razvoj, naglasio je Raspudić ističući kako neće biti pregovora o suradnju “ispod stola, nego će sve biti javno i transparentno”.
  “Bit ćemo oštri kritični, ali produktivni jer HDZ želi aktivno sudjelovati u radu Gradskog vijeća, a ne samo kritizirati, kazao je Jasenko Ivanetić konstatiravši da se dosad nije dobro radilo u gradu. “Želimo sudjelovati, doprinijeti, a ne samo pasivno kritizirati. Najlakše bi bilo da smo poslije izbora povukli ručnu, da smo nastavili kritizirati. Ne, tu je došlo do promjena, želimo dati sebe, učiniti sve što je u našoj moći”, pojasnio je Ivanetić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog