Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mogućnost stjecanja radnog iskustva u UK

  Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Osijek, u sklopu Programa za cjeloživotno učenje kojega je odobrila Agencija za mobilnost i programe EU, provodi projekt stjecanja radnog iskustva u inozemstvu. Vrijednost projekta je 30 tisuća kuna, a trajat će 14 mjeseci, odnosno do kolovoza 2014. godine. Projekt nudi mogućnost otputovati u Ujedinjeno Kraljevstvo i završiti stručnu praksu u trajanju od dva tjedna, s ciljem razvoja znanja i vještina u struci, te poboljšanja jezičnih vještina u radnom okruženju.
  Ciljna skupina su nezaposlene osobe do 29 godina starosti s područja Osječko-baranjske županije koje su završile srednju školu ili fakultet, bez radnog iskustva ili s radnim iskustvom do jedne godine u struci, prijavljene u evidenciji Zavoda za zapošljavanje, a preduvjet je i poznavanje osnova engleskog jezika u govoru i pismu.
  Predviđena je mobilnost za 10 mladih osoba koje su stekle srednju stručnu spremu za kuhara, konobara, slastičara, hotelijersko-turističkog tehničara, poljoprivrednog tehničara te srednju, višu ili visoku stručnu spremu za grafičara i ekonomista.
  Polaznicima se stipendiraju pripremni troškovi, tečaj engelskog jezika i kulturološka priprema, trošak putovanja, smještaja i organizacije radne prakse.
  Prijavnice za sudjelovanje u projektu mogu se podići i predati u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Područni ured Osijek, ili popuniti na web stranici zavoda, a krajnji rok je 25. listopada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog