Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • DVD Otok Samoborski ukupni pobjednik

  logo_kup_HVZ_14Programom pod nazivom “Zvonila su zvona katedrale naše” i ove se godine obilježava obljetnica oslobođenja vojnih objekata u gradu, a ovogodišnja 22. po redu u znaku je kulturnih, sportskih i drugih aktivnosti.
  Danas u 17,15, u vrijeme kada su u Đakovu prije 22 godine počele borbe za oslobođenje vojnih objekata, kod spomenika poginulim braniteljima na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca bit će položeni vijenci i zapaljene svijeće, a u 18,30 je misno slavlje za mir i Domovinu.

  Jučer je u sklopu tog programa na igralištu Croatije održan 11. Vatrogasni kup Grada Đakova i 8. kup Hrvatske vatrogasne zajednice. Oko 400 vatrogasaca iz cijele Hrvatske pokazalo je svoje vještine u uobičajenim vatrogasnim disciplinama, a ukupni pobjenik je DVD Otok Samoborski. U kategoriji “Članovi B” pobjednik je Javna vatrogasna postojba Čakovec, u kategoriji “Članice A” najbolji je DVD Zaprešić, a u kategoriji “Članice B” Dvd Biškupec. Natjecanje su pratili i dužnosnici Hrvatske vatrogasne zajednice; predsjednik Ante Sanader i načelnik Hvatske vatogasne zajednice Željko Popović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog