Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Crnoja poziva gradonačelnika da se više posveti problemima grada!

  Predsjednik đakovačkog HSLS-a Ivan Crnoja pozvao je gradonačelnika Zorana Vinkovića da sada, kada nije saborski zastupnik, više vremena posveti gradu, problemima i realizaciji obećanih gospodarskih i socijalnih programa. Nakon lokalnih izbora smanjile su se aktivnosti političkih stranaka, a u gradu se ništa konstruktivno ne događa, tvrdi Crnoja.
  “Jedina događanja su zatvaranje preostalih firmi koje su još donekle radile, raste broj nezaposlenih, a dodatno će porasti kada se vrate radnici sa sezonskih poslova”, upozorava Crnoja pitajući odgovorne dokad će “Poduzetnički centar biti mrtvo slovo na papiru ili samo sjajna crna tabla na zgradi poglavarstva”. Predsjednik đakovačkog HSLS-a poziva sve političke opcije za zajednički stol i uključivanje stručnih ljudi i sposobnih gospodarstvenika u rješavanje problema u kojima se nalazi grad.
  “Koji su to kapitalni objekti u gradu koji će povećati zapošljavanje i podizanje standarda”, pita Crnoja gradonačelnika Vinkovića ističući da je sve više građana kojima stižu ovrhe zbog neplaćanja obaveza.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog