Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Članovi SU optužuju: “Izborna skupština održana u tajnosti i bez kvoruma”

  Šesnaest članova đakovačke organizacije Stranke umirovljenika reagiralo je priopćenjem na način održavanja izborne skupštine. U priopćenju se navodi da je izborna skupština održana u tajnosti, te da je za predsjednika izabran dosadašnji povjerenik Stefan Novak, ali ne “od strane članova Stranke umirovljenika, nego je od vrha stranke postavljen za povjerenika nakon razrješenja stranke u Đakovu.”
  “Na skupštini je prisustvovalo samo tri člana Stranke umirovljenika, predsjednik Županijske organizacije Ivica Glavaš i počasni gost Goran Soldo”, navodi se u priopćenju nezadovoljnih članova stranke koji, kako tvrde, nisu ni obaviješteni, niti pozvani na taj događaj. Smatraju da je tim činom povrijeđen Statut Stranke umirovljenika, odnosno da nije bilo kvoruma, a niti je skup pripremljen demokratski.
  Zbog svega toga nezadovoljni članovi traže poništenje izborne skupštine i svih odluka koje su donesene bez kvoruma, najavljuju obraćanje vrhu stranke u Zagrebu, a Novaku poručuju da istupi iz stranke “prije nego se klupko počne razmotavati”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog