Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga dragovoljaca podržava zahtjeve seljaka

  Udruga dragovoljaca Đakovštine 1990.-1991 dala je podršku legitimnim prosvjedima hrvatskih seljaka koji se, kako se navodi u priopćenju, bore za ostvarivanje svojih stečenih prava, a među njima su i hrvatski braniteljima koji su sudjelovali u obrani suvereniteta Republike Hrvatske.
  “Ti isti ljudi nisu išli u rat da bi sebi stvorili profit ni lagodan život, nego su srcem išli u obranu zemlje na kojoj su radili i njihovi preci, a poslije završetka Domovinskog rata su se vratili na svoju zemlju da bi ju obrađivali i zarađivali svoj kruh”, ističe se u priopćenju predsjednika Mire Raspudića. Branitelji smatraju da Vlada treba izvršiti svoje obveze i isplatiti poticaje, te izražavaju žaljenje zbog ponašanja Vlade, odnosno vrijeđanja seljaka i izbjegavanja svakog dijaloga.
  “Opravdanje Vlade da nema dovoljno novca u proračunu, ne možemo razumjeti jer je Vlada od dolaska na vlast povećala sve poreze, uvela nove namete, povećala financijsku disciplinu i smanjila prava svim strukturama društva, a proračunski se deficit povećao”, zaključuje se u priopćenju Udruge dragovoljaca Đakovštine 1990.- 1991.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog