Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prosvjednici očekuju ishod razgovora u Ministarstvu poljoprivrede

  prvo prosvjedno jutroZa prosvjednicima kod đakovačke obilaznice, gdje je jutro dočekalo nekoliko desetaka seljačkih traktora, prva je noć. Nezadovoljni seljaci iščekuju ishod današnjih pregovora u Ministarstvu poljoprivrede.
  “Čime bismo bili zadovoljni? Pa, naravno s isplatom zaostalog dijela poticaja koji nije isplaćen i da se vidi s tom cijenom pšenice što se događa, jer s ovom proizvodnom cijenom mi smo u debelom minusu”, tvrdi Vlatko Šijaković iz Bračevaca. Kaže da su seljaci odlučni istrajati ovoga puta, te da ih je sve više u prosvjedu.
  “Bit ćemo ovdje dokle god budemo mogli izdržati na ovim temperaturama, svašta smo preživjeli, pa se nadamo da ćemo i ovo, jer moraju jedom biti svjesni svi, i oni tamo u Ministarstvu poljoprivrede, da kad ne bude bilo nas seljaka, neće imati ni ono od čega plaću dobiti”, ističe Šijaković.
  Razgovor u Ministarstvu poljoprivrede, kako doznajemo od Matije Brlošića, dogovoreni su još ranije i vodit će se odvojeno, najprije predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore, zatim mljekari, pa ostali.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog