Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I HSS-ova podrška prosvjednicima

  Zbog nagomilanih problema koji ugrožavaju opstanak obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke dala je podršku zahtjevima poljoprivrednika. U priopćenju predsjednika Florijana Eberhardta izražava se “žaljenje što Vlada Republike Hrvatske nema razumijevanja, volje, sposobnosti, a niti dovoljno političke odgovornosti za iznalaženje rješenja, već bahatim pristupom i arogancijom prikriva svoju nemoć čime još više potiče nezadovoljstvo i podgrijava napetosti”.
  Đakovački HSS zamjera Vladi da je uz pomoć pojedinih medija uspjela od seljačkog korpusa u javnosti stvoriti ružnu sliku, odnosno potrošača novca poreznih obveznika i špekulanta.
  “Takva neviđena hajka na njih dovela ih je u situaciju da su ostali sami na vjetrometini brutalnih i neravnopravnih tržišnih odnosa”, navodi se također u priopćenju uz konstataciju da resorni ministar iznosi netočne podatke o isplati čime manipulira javnost.
  “Prosvjedi na cestama sigurno nisu riješenje, ali niti Vlada nema pravo neprestano ignorirati činjenicu da bi nastavkom ovakve politike propalo desetine tisuća seljaka zajedno sa njihovim obiteljima”, zaključuje se u priopćenju đakovačkog HSS-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog