Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zahvala gradonačelnika Zorana Vinkovića nakon održanih Vezova

  vezovi 4Vrijedne ruke Šokadije, Đakova – Srca Slavonije, i njegovih gostiju isplele su još jednom najljepši vez ovoga Grada, koji je ponovno otvorio svoje srce svima koji su u Đakovo došli kako bi na najljepši mogući način obilježili 47. Smotru folklora Đakovački vezovi. Svima koji su nam pomogli u ostvarivanju popratnih i središnjih Vezovskih manifestacija od srca zahvaljujem uz obećanje da ćemo stečenu kulturnu baštinu i dalje čuvati i njegovati, na ponos svih nas, poručio je danas u svojoj zahvali svima koji su na bilo koji način sudjelovali i dali doprinos održavanju Vezova i onima koji su ih posjetili, gradonačelnik Zoran Vinković.
  Posebnu zahvalu uputio je i prijateljima iz Malgersdorfa, predvođenih gradonačelnikom Franz-Josef Weberom i vlč. Josipom Vidićem, koji su ponovno pokazali humanost i tijekom boravka u Đakovu donirali novčana sredstva Fondu „Za dječji osmijeh“.

  Još jednom smo pokazali da su Đakovački vezovi ponos našeg grada, Slavonije i Baranje, te Hrvatske i svih Vas mojih dragih sugrađanki i sugrađana. Jer, Đakovački vezovi ste Vi Đakovčanke i Đakovčani, Vezovi su naš identitet i po njima se razlikujemo od drugih, poručio je gradonačelnik.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog