Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: SDP-ovci su imali ogromne apetite prema NO i gradskim ustanovama i društvima

  vinkovic nakon izboraA na prozivke SDP-a I Josipa Matkova konferencijom za novinare odgovorio je I gradonačelnik Zoran Vinković. Smatra da su istupi čelnog čovjeka đakovačkog SDP-a posljedica frustracija zbog izgubljenih izbora, te mu savjetuje da se toga riješi I podnese ostavku, jer nije imao podršku ni svoje stranke za predsjednika Vijeća. Opovrgavajući, kaže, sve što je Matkov napisao medijima, ako je to on uopće pisao, Vinković je odgovrio I na prozivke o “dražesnoj” koaliciji I podjeli fotelja. Tvrdi da je kao gradonačelnik razgovarao sa svim političkim strankama I da je baš SDP pokazao najveći interes za podjelu funkcija.
  “ Jedino je SDP-u bilo stalo do tih fotelja, do nadzornih odbora.. S obzirom da su prošla dva mjeseca od izbora već su trebali dati ostavke na tim mjestima. Odgovorno tvrdim da su baš SDP-ovci imali ogromne apetite prema svim ustanovama u Gradu Đakovu I svim trgovačkim društvima”, izjavio je Vinković.
  Dodao je kako razgovara sa svim građanima i spreman je prihvatiti savjete od svih, samo ne od SDP-a i Kukuriku koalicije, koja je, kaže Hrvatsku zavila u crno.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog