Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Temperature rastu i do 39°C

  sunceMeteorolozi za kraj ovog tjedna i početak sljedećeg najavljuju više temperature od dosadašnjih. Potvrdio nam je to i osječki meteorolog Željko Lazanin.
  “Ljetne vrućine imat će svoj maksimum u dane vikenda, odnosno u nedjelju i ponedjeljak, a taj maksimum će biti pravi kontinentalni, slavonski, ljetni s temperaturom oko 38 i 39 Celzijevih stupnjeva u nedjelju i posebno ponedjeljak”, izjavio je za naš Radio Lazanin. Ostale dane, kako kaže, temperature će biti između 32 i 35 stupnjeva.
  “Treba upozoriti da će biti jako sijanje sunca i da će index ultravioletnog zračenja biti izrazito visok, tako da se treba držati sjene. Sunca će biti svaki dan gotovo cijeli vidljivi dio dana , od 13 do 14,5 sati sunca i uz to jako zračenje, pa ne bi bilo mudro dugo se zadržavati vani”, upozorava Lazanin.
  Vjerojatnost za kakvu lokalnu nestabilnost postojat će, dodaje, samo u četvrtak prije podne.
  U ostale dane bit će suho, sunčano, sa slabim vjetrom promjenjiva smjera, pravo kontinentalno ljeto koje bi trebalo potrajati, bar prema dosadašnjim kartama, do 5. kolovoza, s tendencijom da se i dalje nastavi, ali neće svaki dan biti izrazito vruće. Temperature će biti oko 33 Celzijeva stupnja, pojašnjava Lazanin.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog