Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Propustili pobjedu u Garčinu!

  ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA DJEVOJČICE ROĐENE 1998. I MLAĐE

  23. KOLO

  GARČIN – ĐAKOVO 12:12 (7:5)

  Mlade đakovačke rukometašice u Garčinu su osvojile jedan bod. Domaće igračice bolje su otvorile utakmicu te su prvi dio susreta riješile u svoju korist rezultatom 7:5. Međutim, u nastavku susreta Đakovčanke su preokrenule rezultat i u posljednje tri minute imale vodstvo 12:10, ali su domaće igračice s dva uzastopna gola došle do jednog aboda.

  rukomet - pan djurdjevac 1

  Strijelci za Đakovo bile su: Barišić 1, Lena Dunđerović 2, Gilman 1, Prskalo 3, Privara 3, Sastić 1, Prekačin 1. Još su igrale: Inga Dunđerović, Delić, Goluža, Vulama, Kelava, Ursić, Valjetić. Trener: Mladen Rajković.

  * * * * *

  ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA DJEVOJČICE ROĐENE 2000. I MLAĐE

  26. KOLO

  ĐAKOVO – VRPOLJE 19:14 (10:4)

  Od samoga početka đakovačke rukometašice bile su u vodstvu koje su sačivale do kraja susreta i upisale još jednu pobjedu. Najbolje igračice u pobjedničkim redovima bile su Marija Prskalo i Lucija Prekačin s 5 golova, tri je upisala Jelena Barišić, po dva gola postigle su Marija Privara i Patricija Sastić, a Andriana Gilman i Manuela Kelava upisale su jedan gol. Još su igrale: Lena Dunđerović, Delić, Goluža, Inga Dunđerović, Ursić, Valjetić, Tokić, Šalković. Trener: Mladen Rajković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog