Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osumnjičeni za zlouporabu položaja i ovlasti

  Stanica za tehnicki pregledPolicijska uprava osječko-baranjska podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu u Našicama kaznenu prijavu protiv četvorice hrvatskih državljana, odnosno djelatnika Stanice za tehnički pregled vozila u Đakovu zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, te protiv desetorice hrvatskih državljana zbog kaznenih djela poticanja na zlouporabe položaja i ovlasti, objavilo je Državno odvjetništvo.
  “Postoje osnove sumnje da su četvorica osumnjičenika između 24. srpnja 2012. i 19. rujna 2012. u Đakovu, u više navrata, kao djelatnici Stanice za tehnički pregled, ovlašteni za nadzor tehničke ispravnosti vozila; u namjeri da drugim osobama omoguće produljenje registracije njihovih tehnički neispravnih vozila; sastavljali zapisnike o tehničkom pregledu tih vozila svjesno unoseći u njih neistinite podatke kao da su ta vozila tehnički ispravna, nakon čega su svojim potpisima i pečatom Stanice za tehnički pregled ovjeravali takve zapisnike”, navodi se u priopćenju.
  Protiv četvorice osumnjičenika sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja daljnjeg provođenja postupka, navodi se u priopćenju Državnog odvjetništva.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog