Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ: Izbjeći izbore

  HDZ predlaze svoga kandidata za predsjednika GVZa sutra je sazvan nastavak konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća na kojoj bi se trebao izabrati predsjednik i potpredsjednici Vijeća. Nastavak sjednice sazvan je za 9 sati, a na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Ante Raspudić objavio je da će njegova stranka na sutrašnjoj sjednici predložiti Gorana Soldu kao kandidata za funkciju predsjednika Vijeća.
  Obrazložio je to činjenicom da HDZ, kao pobjednik izbora za Gradsko vijeće, odnosno stranka s najviše mandata, preuzima odgovornost, posebno nakon prvog neuspjelog pokušaja u kojem HDSSB sa strankama koje su ga podržale nije uspio osigurati potrebnu većinu.
  Raspudić ističe da su razgovori nakon prvog propalog pokušaja vođeni sa svim strankama i vijećnicima, ali da nikakav dogovor nije postignut.
  Raspudić očekuje da će Soldo dobiti podršku većine, a možda, kako je rekao, i svih vijećnika.
  Raspudić je također potvrdio da se povlači iz Gradskog vijeća, te da će nastaviti obnašati dužnost županijskog vijećnika, a umjesto njega će u vijećničke klupe Ivica Rončević iz Selaca.
  “Držim uvijek do svoje riječi, tako da ću i to obećanje ispoštovati”, zaključio je Raspudić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog