Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šola: “Vrijeđa nas usporedba s partizanskom vojskom”

  protiv izjednacavanja NOB-a i Domovinskog rata Usporedba i izjednačavanje Narodnooslobodilačke borbe i Domovinskog rata za čelnike Udruge dragovoljaca Đakovštine 1990. – 1991. neprimjerena je i zbog toga traže ispriku i od predsjednika Republike, bivšeg predsjednika i ministra branitelja.
  “Za nas je NOB zločinačka organizacija jer je od strane partizana poubijano puno Hrvata koji nisu mislili onako kako je partijska dužnost nalagala”, kaže predsjednik Udruge Miro Raspudić.
  “Izjave državnih dužnosnika povodom Dana antifašističke borbe kojima se dovodi u vezu Narodnooslobodilačka borba i Domovinski rat za branitelje su uvredljive”, pojašnjava Pero Šola.
  “Mi ne želimo nikakvu poveznicu s NOB-om jer što je NOB govore i knjige koje je izdao Hrvatski institut za povijest u kojima su objavljeni brojni dokumenti u kojima sami partizani svjedoče o zločinima koje su činili. Zločin je njima u samom programu”, konstatirao je Šola.
  Šola tvrdi da je partizanska vojska zločinačka jer su njezini pripadnici likvidirali sve one koji nisu bili s njima, o čemu svjedoči Jazovka i niz drugih stratišta, ali i Ovčara, odnosno Vukovar 1991. godine kada je takozvana JNA, kao nasljednica partizanske vojske, činila jednake zločine.
  “Mi ne želimo nikakvu poveznicu između nas i takozvane partizanske vojske i to nas vrijeđa”, zakuljučio je Šola.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog