Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministričina podrška razvoju kulture u gradu

  ministrica ViolicBoraveći jučer u Đakovu, ministrica kulture Andrea Zlatar Violić posjetila je i promidžebni štand HNS-a, dajući podršku gradonačelničkom kandidatu te stranke Ivici Mandiću. Prilikom dolaska, Mandić je ministrici uručio prvu ulaznicu za kazališnu predstavu 10. svibnja u Đakovu, kojom će HNS obilježiti svoju kampanju.
  – Vidim da se u Đakovu politička kampanja vodi putem kulture i da je predstava nagrada građanima i svima onima koji žele grad u kojem je lijepo živjeti, poručila je ministrica.
  Konstairala je kako je kultura vrlo bitna i potiče razvoj grada, dodavši da su HNS i Ivica Mandić, posebno, prepoznali tu važnost i kulturu vide kao nešto što mora biti dostupno svima i potiče razvoj neke sredine. Mandić je pojasnio i zašto je kultura temelj programa HNS-a u gradu, te podsjetio na sve dosadašnje projekte u kulturi, a među buduće, koji će od biti od koristi kada Hrvatska uđe u EU, naveo je besplatno učenje engleskog jezika za svu djecu u vrtićkim skupinama, te ostvarenje suradnje s mnogim umjetničkim akademijama u Europi i njihovo dovođenje na Dionizijev festival.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog