Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Milanović: “Poštena plaća za pošten rad i igra po pravilima”

  Milanovic na predizbornom skupu “Poštena plaća za pošten rad i igra po pravilima”, poruka je predsjednika SDP-a i premijera Zorana Milanovića s predizbornog skupa u Đakovu na kojem su predstavljeni kandidati Koalcije Želim bolje, odnosno SDP-a, HSU-a i Zelene liste za čelne funkcije u županiji i gradu.
  Premijer Milanović u svom je obraćanju podsjetio da nije davao nikakva lažna, mjesečarska obećanja, te da je prvi potez kada je preuzeo vlast bila kriminalizacija neisplate plaća radnicima i doprinosa. “U Hrvatskoj je dosta prijevara, cilj nam je stabilno društvo u kojem se igra i živi po pravilima,što dosad nije bio slučaj, a oni koji to uspiju uspjeli su u svemu”, poručio je predsjednik SDP-a Milanović pozvavši birače da iziđu na izbore, pa makar glasali i protiv jer, kako je rekao, apatija je najgora.
  Predstavljajući kandidate za Gradsko vijeće Josip Matkov istaknuo je da su to ljudi koji neće iznevjeriti, kojima ne trebaju potvrde o ne kažnjavanju, a one koji su ih predali pozvao je da predaju i potvrde o svojim poreznim dugovima.
  “Vratit ćemo dostojanstvo Đakovu, naš grad će krenuti putem istine, rada i poštenja”, poručio je Matkov i s tim u vezi podsjetio da je Đakovo po perspektivnosti među najgorima u Hrvatskoj, posebno kada je riječ o traženju posla.
  “Nema mjesta inatu i prkosu, slogom i zajedništvom može se realizirati ono što smo obećali”, zaključio je Matkov istaknuvši, međutim, da u tome neće sudjelovati oni koji su grad doveli u ovu situaciju.
  Na skupu je govorio i Domagoj Hajduković, kandidat za župana koji je obećao “županiju otvorenih vrata, županiju suradnje, a ne inata, županiju u kojoj će sjedište biti Osijek, a ne negdje izvan županije”.

  omentara

  Blog