Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Matkov predstavio program u Selcima

    “Ovo je Koalicija koja će raditi i koja ima dobre odnose sa institucijama državne vlasti i to će sigurno iskoristiti kako bi učinila dobre stvari za naš Grad,” izjavio je sinoć u Selcima na predstavljanju svoje Strategije za razvoj Đakova i prigradskih naselja gradonačelnički kandidat SDP-a, HSU-a i Zelene liste Josip Matkov.
    Podsjetio je i na to da je Đakovo poznata sirovinska baza i ne samo srce Slavonije, već čitave ove regije i to je nešto što će se iskoristiti kroz pokretanje razvoja prehrambeno-prerađivačkog sektora.
    Prisutnima su se obratili i dogradonačelnički kandidati Koalicije Želim bolje Zvonimir Krušec i Luka Duvnjak te predstavili samo neke od projekata iz gospodarstva koje će ta koaliciji, kako su rekli, realizirati od 19 svibnja.
    To su realni projekti na kojima se radi već godinu i pol, a koji se zasnivaju na komparativnim prednostima ovoga kraja, što će građani, kako su istaknuli Krušec i Duvnjak, uskoro vidjeti.
    Na skupu je govorio i predsjednik Zelene liste Goran Augustinović te naglasio da su Zeleni dio Koalicije koja već radi, a ne čeka 19. svibnja kako bi počela razmišljati što raditi.

    omentara

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog