Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Lauri Mašić titula u parovima!

  PRVENSTVO HRVATSKE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 12 GODINA

  Đakovački teniski klub još je jednom pokkazao da je vrstan organizator i domaćin nacionalnih teniskih prvenstava kao što je bilo i netom završeno Prvenstvo za igračice i igrače do 12 godina.

  tenis - ph do 12

  U finalnom meču Splićanin Duje Ajduković bio je bolji od Borne Devalda s 2:0 u setovima (5:1; 6:2) čime mu je pripalala titula državnoga prvaka do 12 godina.

  U ženskoj konkurenciji pobjednica je Iva Zelić, članica Zagi Zagreba koja je u finalu bila bolja od Lucije Radovčić s 2:0 (6:3; 6:4).

  Đakovčanka Laura Mašić postala je s Ivom Zelić u paru prvakinja Hrvatske, dok su pobjedinici muških parova Borna Devald i Roko Horvat.

  tenis - laura masic

  Pobjednica turnira u parovima – Laura Mašić

  Đakovčani do drugoga kola

  Na turniru je nastupilo ukupno devet đakovačkih igračica i igrača: sedam ih je zapelo u kvalifikacijama, dok su Ivan Brajko i Laura Mašić nastupili u glavnom turniru. Međutim, mlada Đakovčanka nije imala sreće s izvčanenjem tako da je već u prvom kolu naletjela na prvu nositeljicu i kasniju pobjednicu Ivu Zelić koja je bila bolja s 2:0 (6:2; 6:2). Međutim, ta kombinacija osvojila je nasvlov prvakinja u parovima što je utješna nagrada ma Lauru Mašić i dobar poticaj za još bolji i predaniji rad.

  Đakovački treneri puno su očekivali od Ivana Brajka koji je na dosadašnjim turnirima pokazivao da je u samom hrvatskom vrhu svoje generacije. Nakon što je prošao prvo kolo pobjedom nad Adrijanom Hržićem (6:0; 6:1) u drugom kolu izgubio je od Luke Rodića s 4:6 i 6:7.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog