Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivanetić o stanju u Univerzalu

  ivanetic o besplatnom parkiranjuPriopćenjem se oglasio i gradonačelnički kandidat HDZ-ove koalicije Jasenko Ivanetić u kojem ističe da su zbog nepotrebnog zapošljavanja političkih kadrova nedavno radnicima Univerzala smanjene plaće 7 posto.
  Ivanetić reagira i na priče, kako ih naziva, pojedinih političara i njihovih pulena koji se boje za svoje fotelje, pa, kako tvrdi, kontinuirano plasiraju neistinite priče da će 60 posto radnika dobiti otkaz i da će se tvrtka privatizirati.
  Ističe da je ogorčen na, kako navodi, “ovakve laži i prljavu kampanju pojedinaca koji svoje osobne interese stavljaju ispred odluke i želje građana za promjenom ove potrošene politike sukoba i izolacije grada koja je građane dovela na rub egzistencije”.
  “Vrijedni i pošteni radnici koji su ponos i dika komunalnog poduzeća Univerzal zbog nepotrebnog zapošljavanja političkih kadrova ne trebaju biti kažnjavani nižom plaćom”, zaključuje Ivanetić najavljujući da će u Uuniverzal uvesti transparentno poslovanje i da će smanjiti nepotrebne troškove, proširiti djelatnost i osigurati nove poslove nakon što, kako tvrdi, postane gradonačelnik, a one koji su fiktivno zaposleni poslat će na javni natječaj.

  Blog