Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gradonačelnik Vinković obišao radove

  Radiceva ulicaGradonačelnik Zoran Vinković obišao je danas radove u ulicama Stjepana Radića, Savke Dabčević Kučar, Ivana Račana, kao i prigradska naselja Piškorevci i Novi Perkovci, kako bi se upoznao sa stanjem i dinamikom radova.
  Ukupna vrijednost investicije u ulici Stjepana Radića gdje se provodi 2. faza radova u donjem dijelu ulice iznosi 3,7 milijuna kuna, u ulici Savke Dabčević Kučar vrijednost radova je 259.901 kuna, a radova u ulici Ivice Račana iznosi 1.280.079 kuna.
  Gradonačelnik Zoran Vinković obišao je i novoobnovljene prostorije NK Ratar Piškorevci koje je u potpunosti financirao Grad Đakovo s iznosom od 52.158 kuna kao i radove u Društvenom domu u Piškorevcima. U Novim Perkovcima za ponedjeljak najavio početak radova na mjesnom groblju. Na taj način, kako se navodi u priopćenju, još jednom potrđuje da u ovom predizbornom vremenu nema mjesta ispraznim obećanjima.
  Jedni maštaju o Đakovu kao oazi svega besplatnog, drugi pronalaze investitore koji će eto baš ovih dana otvoriti tvornicu s najmanje 3.000 radnih mjesta, treći obećavaju brda i doline. A svi zapravo nude nerealna i neprovediva obećanja, poručuje gradonačelnik Vinković, tvrdeći da vodi odgovornu politiku, ne nudeći laž i iluziju, što se vidi i po sadašnjim i budućim projektima.

  Blog