Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić: HNS neće zalijepiti ni jedan plakat

  MandicU petak je u Hrvatskom domu održan predizborni skup Hrvatske narodne stranke i Demokratske stranke slavonske ravnice na kojoj su predstavljeni kandidati za Gradsko vijeće i gradonačelnički kandidat Ivica Mandić, te kandidati za dogradonačelnike Goran Prebeg i Ivan Miholjek. Mandić je najavio kampanju bez plakata.
  – Ni jedan plakat ove koalicije nećete vidjeti ni na jednom izlogu, ni na jednom kiosku, ni na jednom parkirnom aparatu, jer mi vodimo računa o ovme gradu. Mene zanima tko će ovaj lijepi srednjovjekovni grad očistiti od plakata sljedećih mjeseci, izjavio je Mandić, apelirajući i na druge stranke da jednako postupe. Govoreći o programu, na prvom su mu mjestu, kako je rekao, nova radna mjesta i oporavak gospodarstva, a kao gorući problem Đakova naveo je nedostatak industrijske zone, što će mu biti prvi korak.
  Poslije impresivne karijere, Mandić zaslužuje biti gradonačelnik svoga grada, poručio je potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, pohvalivši uljuđenost njegove kampanje, bez ijedne ružne riječi na račun protukandidata i političkih stranaka. Građanima na dar bila je kazališna predstava Lutke Mire Gavrana.

  Blog