Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačkim karatašima 3 srebra i 3 bronce

  MEĐUNARODNI KARATE TURNIR „RIJEKA KUP“

   

  U subotu 11. svibnja 2013. u organizaciji Karate kluba „RI Croatia“ iz Rijeke održan je „Rijeka kup“. Na natjecanju je sudjelovalo 370 karataša i karatašica iz 46 klubova iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Austrije. Među njima su bili i članovi Karate kluba „Đakovo“ koji su osvojili 3 srebrne i 3 brončane medalje.

  karate - rijeka kup

  Đakovčani u Rijeci

  Ivana Raguž u kategoriji kate učenice pripala je srebrena medalja nakon što se s dvije pobjede plasirale u finale u kojemu je poražena. U kategoriji mlađe kadetkinje, nakon pobjede i poraza, osvojila je treće mjesto.

  karate - ivana raguz - leovac

  Miriam Leovac je u kategoriji kate mlađe kadetkinje, nakon poraza u četvrtfinalnoj borbi u repasažu pobijedila te osvojila 3.mjesto.

  Karlo Raguž je u borbama u kategoriji kadeti +70kg nakon dvije pobjede izgubio u finalnoj borbi i tako osvojio 2. mjesto. Karlo je nastupio i u kategoriji juniori borbe -75 kg i osvojio 3.mjesto. U kategoriji borbe juniori +75 kg nastupio je Mislav Hager osvojivši 2.mjesto.

  karate - raguz - hager

  Luka Drenjančević  u kategoriji kate učenici zabilježio je jednu pobjedu i jedan poraz i time završio svoj nastup. Danijel Drenjančević u kategoriji mlađi kadeti kate nakon pobjede u prvoj borbi dospio je u polufinale gdje je tijesno izgubio rezultatom 3:2 te nakon toga izgubio borbu za 3.mjesto. Na natjecanju su nastupili i: Veronika Macokatić u kategoriji kate učenice. Ekipu je na natjecanje vodio trener Marin Mandarić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog