Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prof. Sanja Vargić SDP-ova kandidatkinja za zamjenicu župana

  Đakovačka profesorica njemačkog i francuskog jezika i književnosti Sanja Vargić kandidatkinja je SDP-a i HNS-a za zamjenicu župana Osječko-baranjske županije,objavio je na konferenciji za novinare predsjednik SDP-a i kandidat te stranke za gradonačelnika Đakova Josip Matkov.
  Profesorica Vargić pokrivala bi područje društvenih djelatnosti, a za to joj je referenca, kako je istaknula pojašnjavajući svoje motive prihvaćanja kandidature, dugogodišnje radno iskustvo u prosvjeti. “Vjerujem da ću u okvirima koje nudi županija uspostaviti jednu uspješnu suradnju kroz različite projekte, a drugi motiv je da nastojim pomoći Đakovu da ponovno zauzme mjesto kao srce Slavonije, koje je i bilo oduvijek i da se vrati na kartu županije kao drugi grad, a moj treći motiv je pokazati da nisu svi ljudi isti u politici, ima nas i drugačijih – onih koji žele unijeti neke nove vrednote u te političke prostore”, pojasnila je profesorica Vargić.
  Nakon obilaska skoro svih prigradskih naselja SDP, kako je konstatirao Matkov, dvadeset i tri dana prije izbora s optimizmom ulazi u završnicu predizborne kampanje. Ne očekuje da će se stanje u državi, odnosno potezi SDP-ove vlade negativno odraziti na rezultate lokalnih izbora. Kaže da su građani svjesni teških okolnosti i situacije, ali da su i svjesni i “tko nas je doveo u takvu situaciju”.
  “Zbog toga sam optimističan i mislim da će građani prepoznati da ovo što se radi u ovome trenutku u Hrvatskoj je uvođenje reda, a mnogima to ne odgovara – to su oni koji su zadnjih dvadeset godina i radili nered i uživali u neredu, a sad je vrijeme da se krene eu-putem”, kazao je Matkov napominjući da je u žarištu SDP-ova programa gospodarstvo, ali ništa manje važne nisu ni ostale djelatnosti i to je bio i razlog zašto je upravo profesorica Vargić predložena za kandidatkinju za zamjenicu župana.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog