Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinio 996 prometnih prekršaja

  Nema novih pojedinosti o jučerašnjem pokušaju provale u Hypo banku. U današnjem policijskom priopćenju navodi se tek da se provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja da je 52-godišnji Đakovčanin počinio kazneno djelo teške krađe. Đakovčanin je u ranim jutarnjim satima 23. travnja provalio u poslovnicu novčarske institucije u Đakovu, deaktivirao alarm i pokušao provaliti vrata nekoliko prostorija. U tom trenutku u poslovnicu su ušli policijski službenici, koji su ga spriječili u daljnjim pokušajima krađe. Istoga dana, 52-godišnjak priveden je pritvorskom nadzorniku i slijedi mu, kako se navodi u priopćenju, kaznena prijava.

  Policijski službenici PP Đakovo zaustavili su jučer u oko 20 sati na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca u Đakovu 48-godišnjeg Đakovčanina koji je upravljao osobnim vozilom uz nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi od 3,07 g/kg. Đakovčanin je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije PP Đakovo do otriježnjenja, a do sada je sedam puta zatečen u činjenju prometnih prekršaja, od kojih se jedan odnosi na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola. U policijskom priopćenju ističe se da je do sada u ovoj godini 109 osoba smješteno u posebne prostorije.
  Isto tako, policijski službenici PP Đakovo na županijskoj cesti između Kešinaca i Vrbice, zaustavili su 45-godišnjeg vozača osobnog automobila iz Semeljaca, koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Policijski službenici uhitili su 45-godišnjaka i priveli ga na Prekršajni sud u Đakovu. Semeljčanin je do sada 996 puta zatečen u prometu kako upravlja motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog