Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvoren novi dom u Budrovcima

  Prigodnom svečanošću jučer je u Budrovcima otvoren novi društveni dom čija vrijednost je 2,8 milijuna kuna, a površina 876 četvornih metara.
  Mnogobrojnim gostima i mještanima obratio se predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Budrovci i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đakova Tomislav Vuković, u ime izvođača radova – tvrtke „Gradnja“ , direktor Berislav Schmidt, a nazočnima su se obratili i izaslanik Vlade Republike Hrvatske Saša Zelenika, te župan Vladimir Šišljagić koji je zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji projekta.
  “Poruka je ovo i onima koji će dolaziti možda ovih mjesec dana i pričati o tome kako se u gradu, u Budrovcima niđšta ne radi, evo – neka im ovo bude najbolji odgovor jer ovo nisu prazne riječi, ovo su djela…”, poručio je gradonačelnik Zoran Vinković izrazivši želju da novi dom bude mjesto okupljanja svih Budrovčana, a posebno najmlađih.
  Vrpcu su prerezali najmlađi Budrovčani – djevojčica i dječak u narodnim nošnjama, a zatim je novoizgrađeni dom posvetio župnik Šimo Domazet.
  U programu otvorenja novoga doma sudjelovao je Puhački orkestar DVD-a Đakovo, članovi Kulturno-umjetničkoga društva „Šokadija“ Budrovci, Kulturno-umjetničke udruge „Naša grana“, te mjesni tamburaški sastavi „Slavonski vez“ i „Brace“, dok su budrovački i đakovački vatrogasci demonstrirali vježba gašenja zapaljenoga automobila.
  Zahvalnicu Vijeća Mjesnog odbora Budrovci za financiranje izgradnje i omogućavanje kvalitetnijeg društvenog i političkog života u Budrovcima dobio je Grad Đakovo, a zahvalnice za ustupanje prostora i dobru suradnju tijekom izgradnje dobila je Osnovna škola Budrovci i Nogometni klub „Slavonija“ Budrovci.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog