Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mikulić za tri kuševačka boda!

  TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

  21. KOLO

  BELIŠĆE – ĐAKOVO CROATIA     1:0 (1:0)

  Nogometaši Đakovo Croatije nažalost nisu uspjeli napustiti „grad papira“ neporaženi čime bi potvrditi tri boda osvojena protiv Graničara. Ključni trenutak utakmice zbio se u 34. minuti kada je belišćanski napadač Jurčević postigao gol za vodstvo 1.0. Đakvočani su u drugom poluvremenu pokušavali doći do izjednačenja, ali napadači nisu imali svoj dan.

  Đakovo Croatia igrao je u sastavu: Piplica, Novoselić, Klemen (88. Iletić), Ivanušec, Kerovec, Nikolić, Borko, Stipanović, Grgačević (82. Križanović), Ivić, Lulić (60. Nikolić Kovačić). Trener: Zoran Penava.

  * * * * *

  MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

  24. KOLO

  VUTEKS SLOGA – TORPEDO        0:1 (0:0)

  Nakon dva remija Torpedo se vatio na pobjedničku stazu. Na teškom gostovanju u Vukovaru Kuševčani su došli do minimalne pobjede, i to u posljednjoj minuti. Trener Tot pogodio je s izmjenom u 81. minuti. Iz igre ije izašao Ivica Gavran. Iskusni Ivan Mikulić za samo devet provedenih minuta u igri, u posljednjoj je minti, postigao pobjedonosni gol.

  Torpedo je igrao u sastavu: Vinković, Čamber, Ivanda, Kretonić, Bošković, Ognjenović (62. Marković), Gavran (81. Mikulić), Tančik, Grgić, Kovačić, Mašić (71. Bešlić). Trener: Igor Tot.

  BOBOTA AGRAR – ZRINSKI (JURJEVAC) 2:0 (1:0)

  Po jedan gol us vakom poluvremenu bilo je dovoljno vodećoj momčadi lige da dođe do nova tri boda. Zrinski je odigrao solidnu utakmicu, ali više od poraza nije mogao.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog