Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić označio službeni početak svoje kampanje

  Akcijom pod nazivom “Svako sjeme – jedan život”, koja je održana na korzu, Dan planeta Zemlje, ali i početak predizborne kampanje za lokalne izbore, obilježila je i đakovačka podružnica Hrvatske narodne stranke i gradonačelnički kandidat te stranke Ivica Mandić.
  Uz kandidate za dogradonačelnika Gorana Prebega i Ivana Miholjeka, početku kampanje bio je nazočan i Jozo Radoš, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a, te Stjepan Čuraj, predsjednik Županijske organizacije HNS-a.
  “Đakovo – Zeleni grad”, cilj je HNS-a, istaknuo je gradonačelnički kandidat Mandić, posebno ističući potrebu recikliranja otpada, po čemu Hrvatska zaostaje za ostalim europskim zemljama.
  “Namjerno smo htjeli na ovaj dan započeti izbornu kampanju, mi kao stranka smatramo da ne trebamo samo jedan dan voditi računa o Zemlji, to je obaveza svih građana, a posebno Grada Đakova – kako bi ga učiniti što zeleniji”, poručio je Mandić. Kazao je da je Đakovo učinilo određene napore, ali da još ima dosta posla na tom planu.
  Ivica Mandić gradonačelnički je kandidat Koalicije HNS-a i Demokratske stranke Slavonske ravnice”, pojasnio je Stjepan Čuraj.
  Jozo Radoš odbio je, na naš upit, prokomentirati smjenu u HEP-u, odnosno imenovanje HSLS-ova Josipa Budimira u poduzeću koje je u HNS-ovoj kvoti.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog