Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Lijep izlet u Zagrebačku županiju!

  PRVA JRVATSKKA RUKOMETNA LIGA

  21. KOLO

  DUGO SELO – ĐAKOVO                25:35 (9:19)

  Dugo Selo – Gradska športska dvorana. Gledatelja: 150. Suci: Bosak i Herceg (Varaždin).

  DUGO SELO: Kaleb, Kljak 3, Ivan Radoš, Tomislav Radoš, Vinković 10, Čuričić, Martinović, Šuker 2, Franjić 3, Dakić 1, Jurakić 1, Tutavac, Markušić2, Gudin 3. Trener: Zvonko Kaleb.

  ĐAKOVO: Juzbašić, Kovač 1, Boris Lubar, Poljičak, Ivan Barberić, David Lubar, Tot 11, Petrović, Perlić 2, Kurtović 7, Klepo, Sučić, Šunda 3, Punda 2, Tomisalv Barberić 3, Pongračić 5. Trener: Daniel Špehar.

  Medijska pompa oko kup utakmice protiv Spačve još je više motivirala đakovačke rukometaše koji su na gostovanju u Dugom Selu pomeli istoimenu momčad.

  Gosti su već u 7. minuti golovima Kurtovića, Pongračića, Šunde i Tota poveli 4:1 i već je tada bilo jasno tko je bolja momčad. Do odlaska na odmor đakovači vratar Juzbašić propustio je samo devet lopti u svoju mrežu, a u gostujućim redovima nezaustavljiv je bio Denis Tot koji je čak osam puta zatresao mrežu domaćega golmana. Đakovčani su na odmor otišli s uvjerljivom prednošću od 19:9.

  U nastavku susreta bilo je to samo odrađivanje posla u kojemu su igrači trenera Daniela Špehara več razmišljali o putu u Zagreb i uživanju u rukometnom spektaklu,  utakmici Hrvatska – Mađarska zbog čega je utakmica odigrana u terminu matineje – 14 sati.

  U drugom poluvremenu napadački dio posla naastavio je pivot  Mislav Kurtović koji je s crte postigao četiri gola.

  Dakle, možemo zaključiti, đakovački rukometaši ostvarili su još jednu rutinsku pobjedu u kojoj su pokazali zašto su najbolja momčad lige.

  Nazaslužniji za pobjedu su Denis Tot s ukupno 11  i Mislav Kurtović sa sedam postignutih golova, a u redovima Dugoga Sela odličpnu partiju pružio je Luka Vinković, strijelac 10 golova..

  * * * * *

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog