Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivanović: “Zakon o legalizaciji pogoduje tajkunima, a osiromašuje Slavoniju i Baranju”

  “Zakon o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata najveća je pljačka nakon 50-tih godina prošlog stoljeća kada su partizani meli tavane po Slavoniji i Baranji”, konstatirao je na konfereniciji za novinare HDZ-ov kandidat za župana Goran Ivanović Lac. Taj zakon, model i način legalizacije je sramotan i najviše će pogoditi upravo Slavonce i Baranjce, poručio je Ivanović.
  “Naši ljudi će plaćati legalizaciju za kokošinjce, svinjce, čardanke, pušnice i šupe – za nešto u čemu ničega nema, a iam puno kubika i zato će platiti od devet do dvadeset tisuća kuna, a njihovi objekti i prije legalizacije nisu vrijedili ništa, a poslije legalizacije , isto tako, neće vrijediti apsolutno ništa. Smatram da se na taj način dodatno osiromašuje ovaj ionako već devastirani i narušeni prostor i, ono što je bitno, bacila se prašina u oči”, pojasnio je Ivanović.
  HDZ-ov kandidat za župana ističe da taj zakon pogoduje tajkunima koji imaju objekte na moru, te da će se od legalizcije, uz državu, najviše obogatiti arhitekti, geodete, a da lokalnoj samoupravi ide tek 8,5 posto prihoda.
  S tim u vezi gradonačelnički kandidat HDZ-a, HSS-a, SU-a i HSP-a dr. Ante Starčević Jasenko Ivanetić podsjetio je na HDZ-ov model legalizacije za jednu kunu, koji je, kako tvrdi, povoljniji za građane od onoga kojega je predložila aktualna gradska vlast, odnosno SDP,HDSSB i HNS. “Razlika je u tome što je njihov model 20 puta skuplji od našeg modela jer za kuću od 750 kubika po našem modelu plaća se samo 750 kuna, a po njihovu od 19 do 20 tisuća kuna”, tvrdi Ivanetić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog