Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hoće li igralište u Kešincima biti srušeno?!

  pero blazevicNe ukloni li Nogometni klub Kešinci u sljedećih 15-tak dana svoje objekte s igrališta na zemljištu koje je nekadašnji ministar poljoprivrede Zlatko Dominiković darovao Marijanu Brođancu, to će učiniti Ministarstvo graditeljstva na njihov trošak. S takvim rješenjem medije je danas upoznao predsjednik kluba Pero Blažević najavljujući žestoku borbu. “Ovo je bez presedana, to nije zabilježeno nigdje, mi tražimo samo da nam se omoguće normalni uvjeti, neka općina bude vlasnik objekta, a ovje je u pitanju i lokalna cesta…”, pojašnjava Blažević koji proziva lokalnu općinsku vlast, sadašnji i bivšu, koje smatra glavnim krivcima što njihov teren nije na vrijeme upisan kao općinska imovina.
  “To je bila zakonska obaveza koju oni nisu napravili 1997. i tada ministar ne bi mogao pokloniti zemlju, a 2007., šest mjeseci prije isteka roka o zabrani otuđenja, zatražili smo da se podnese podnesak da se zabrani raspolaganje dok se ne završi sudski spor. U sud u Đakovu to nije došlo, gdje je kratki spoj na relaciji općina sud, a mi ostali bez svega”, konstatirao je Blažević.
  KesinciOpćinski načelnik Grgo Lončarević demantira, međutim, te navode ističući da je 2007. godine općina podnijela podnesak, što se lako može provjeriti jer postoji urudžbeni broj dokumenta, datum, šest mjeseci, kako tvrdi, prije nego što se zemlja mogla otuđiti. Načelnik Lončarević odgovara protupitanjem onima koji ga optužuju; jesu li podnijeli zahtjev za legalizaciju, kao što je Blažević i obećao inspektoru, pa bne bi došlo rješenja o rušenju. “Inspektor je čekao tri mjeseca i nije ga dočekao”, dodaje načelnik ističući da se rušenje može izbjeći ukoliko Nogometni klub na vrijeme podnese zahtjev za legalizaciju , a kasnije neka se vodi spor o vlasništvu nad zemljištem.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog