Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • EU izbori – referendum o promjeni smjera gospodarske politike, tvrde u HDZ-u

  Samo pola sata nakon konferencije za novinare u Piškorevcima, HDZ i njegovi koalicijski partneri održali su još jednu konferenciju za novinare i na đakovačkom korzu, ali u sklopu predizborne kampanje za EU izbore. Gradonačelnički kandidat Jasenko Ivanetić kazao je da je ulazak Hrvatske u Europsku uniju prigoda za privlačenje sredstava iz različitih fondova. No, upozorio je također da od dvjestotinjak projekata koje je Osječko-baranjska županija nominirala za EU-fondove, a čija vrijednost je oko 114 milijuna eura, nema niti jedan iz Đakova. “Sramtono je da Đakovo nije niti lipe povuklo iz EU- fondova”, konstatirao je Ivanetić.
  Osim Ivanetića, poziv biračima da svoj glas na nedjeljnim izborima za EU parlament daju listi broj 12 uputio je i Goran Soldo ističući da su ti izbori i svojevrsni referendum o promjeni smjera gospodarske politike.
  “Stanje je loše, svi smo u strahu zbog kontinuiranog povećanja cijene energenata, vode, ostalih troškova, porezne presije, a ne vidi se nikakav put gospodarskog razvoja, pozitivnih pomaka nema ni u naznakama”, tvrdi Soldo.
  Marko Brataljenović, dopredsjednik Mladeži đakovačkog HDZ-a upozorio je na težak položaj mladih u gradu, na sve veći broj nezaposelnih i na činjenicu da mladi i obrazovani napuštaju grad.
  HDZ na izbore za EU parlament ide u koaliciji s HSP-om dr. Ante Starčević i Blokom Umirovljenici zajedno.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog