Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački laburisti: Zadrugarstvom do novih radnih mjesta

  Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju mnogi će mali proizvođači, odnosno voćari i povrtlari propasti, stoga đakovački laburisti u svom predizbornom programu, kako je najavila gradonačelnika kandidatkinja Sanja Katić, planiraju kao jednu od bitnih mjera potpore razvoju gospodarstva i zapošljavaju formiranje zadruga.
  Đakovo treba koristiti resurse koje ima, a to je zemlja, konstatirao je kandidat za dogradoačelnika Nikola Lelas, dok je Radomir Blažević, predstavljajujući projekt vrijedan 38 milijuna kuna, istaknuo da bi se njime otvorilo dvjestotinjak radnih mjesta.
  Predviđena je i hladnjača koja bi omogućila cjelogodišnju proizvodnju, a cijeli projekt bi se isplatio nakon 5 godina, a otvorio bi i perspektive za buduća ulaganja, tvrdi Blažević. “To je tek prvi korak koji omogućuje 192 radna mjesta, a od ostataka proizvodnje u voćarstvu mogla bi se otvoriti i druga postrojenja, kao i korištenje obnovljivih izvora energije, pojašnjava.
  Đakovački laburisti već su, kako tvrde, obavili kontakte s nadležnim ministarstvima, a uputili su i zahtjev za poljoprivredno zemljište.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog