Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Vizionarstvo HDZ-a dovelo je mnoge do ruba egzistencije”

  Tvrdnje gradonačelničkog kandidata HDZ-a gradonačelnik Zoran Vinković naziva besmislicama podsjećajući ga da ono što “on naziva spornim investicijama su zapravo programi u proračunu za ovu i naredne godine”.
  ” U tom proračunu su rekonstrukcije gradskih ulica, ne samo Radićeve, Trga Josipa Jurja Strossmayera, nogostupa u svim dijelovima grada, u tom proračunu je sve ono što Grad mora osigurati svojim građanima, Dakle, ono što je realno, a ne ono što vizionar iz HDZ-a sanja da je moguće”, ističe u priopćenju gradonačelnik Vinković pojašnjavajući da je “u tom proračunu i kanalizacija u Selcima koja je ujedno i sastavni dio projekta IPA vrijednog 37 milijuna eura, ali i uvođenje grijanja u Društveni dom u Širokom Polju i Đurđancima, kao i plaće za sve gradske ustanove, sport, kulturu, kao i za stipendiranje učenika i studenata, za poljoprivredu i gospodarstvo”.
  Vinković u priopćenju također podsjeća na posljedice šestomjesečne HDZ-ove vladavine, ali i na HDZ-ove odluke o zatvaranju ergele i rodilišta, rušenje natječaja za zemlju, ukidanje sjedišta suda i odvjetništva, te na uništavanje gospodarstva. HDZ-ovo vizionarstvo, kako tvrdi Vinković, dovelo ljude na rub egzistencije i prosjački štap.
  “I doista bi, ostvare li se vizije HDZ-ova kandidata, Đakovčani mogli biti i gladni i žedni i goli i bosi jer su i prije 4 godine pričane bajke, zaduživao se grad, i tada je HDZ ostvarivao svoje projekte, vizije, ideje… i bacao novac u vjetar”, što su očito, zaključuje Vinković, spremni ponoviti.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog