Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • ŠK “Dama” tri puta remizirao

  ŠAH

  U subotu 23. ožujka u Novoj Gradišci odigrano je 4., 5. I 6 kolo Prve kadetske lige Istok. Tri đakovačka kluba su ostvarili sljedeće rezultate:

  • ŠK Đakovo MD Profil izgubio je od Donjeg Miholjca rezultatom 3:1, remizirao je s ŠK Damom 2:2 i pobjedio ŠK Piškorevce Mandarić Šped s rezultatom 2,5:1,5;

  • ŠK Dama je u sva tri kola odigrala neodlučeno tj. 2:2 protiv ŠK Vinkovaca, ŠK Pakrac-Lipika i ŠK Đakovo MD Profila;

  • ŠK Piškorevci Mandarić Šped su pobjedili ŠK Pakrac Lipik rezultatom 3,5:0,5, te izgubili od ŠK Đakova s 2,5:1,5 i od Radnika iz Velimirovca rezultatom 4:0.

   

  Nakon odigranih 6 kola poredak je sljedeći:

  ŠK Požega je na 1. mjestu s 12 bodova, ŠK Đakovo je 4. s 9 bodova, ŠK Piškorevci Mandarić Šped su 6. s 4. boda koliko ima i ŠK Dama na 7. mjestu.

  * * * * *

  U 4. Hrvatskoj šahovskoj ligi istok u nedjelju 24. ožujka odigrani su susreti 2. kola:

  U Đakovu je ŠK “Đakovo II” ugostio ŠK Piškorevce. Nakon neizvjesne borbe pobjedili su iskusniji gosti s rezultatom 3,5:2,5.

  U Gorjanima su snage odmjerili ŠK Gorjanac i ŠK Amater iz Strizivojne. Uspješniji su bili domaćini s rezultatom 4,5:1,5.

  Nakon odigrana dva kola Piškorevčani su drugi s 3 boda, Gorjanac treći s dva, ŠK “Đakovo II2 je četvrti također s dva boda, a Amater iz Strizivojne s jednom bodom je peti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog