Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prikupljeno više od 3 tone hrane!

  Sa završetkom korizme formalno je okončana i korizmena humanitarna akcija Udruge svetog Vinka Paulskog i Radio Đakova “Prosjakom se ne rađa nego postaje”.
  Predsjednik udruge Miro Jeković, uz zahvalnost svim dobročiniteljima koji su pomagali i još uvijek pomažu napuniti košare postavljene u trgovačkim centrima, a osobito Radio Đakovu, ističe da je akcija izuzetno uspjela, te da je prikupljeno više od 3 tone hrane.
  “Osim što je hrana svakodnevno dijeljena u prostorijama župe Svih svetih, podijeljeno je i više od 150 paketa s osnovnim prehrambenim i higijenskim potrepštinama”, pojašnjava Jerković.
  “Radosni smo što smo uz pomoć Đakovčana učinili siromašnima dostojanstvenije slavlje Uskrsa”, iskreno priznaje Jeković.
  No, s obzirom na sve težu gospodarsku situaciju predsjednik Udruge svetog Vinka Paulskog poziva građane da i dalje pomognu napuniti košare koje je udruga postavila u trgovačkim centrima.
  “Time moćemo učiniti da nitko u našem susjedstvu i gradu ne bude gladan kruha. Možda i sami nemamo sve što bismo trebali, no i takvi možemo, jednim prehrambenim proizvodom vrijednosti nekoliko kuna, pomoći nekome drugome komje je puno lošije od nas. Vjerujte, takvih ljudi je puno – oni šutke podnose svoj križ i križ teške društvene situacije”, zaključuje Jerković.
  Na nastavak korizmenog duha darivanja i solidarnosti za one u potrebi poziva i direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić.
  “Uzmi od sebe i daruj drugima” – poruka je to koja ne bi trebala vrijediti samo u korizmi i zato činimo to još dok možemo – jer možda već i sutra i mi budemo oni u potrebi. Uspjeh ove akcije razlog je za radostan Uskrs svih onih koji su na bilo koji način sudjelovali u njoj, a posebno hvala našim sugrađanima, odnosno slušateljima koji su se odazvali pozivu svoga radija – svima radostan, miran i sretan Uskrs”, poručila je direktorica Radio Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog