Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osnivačke skupštine, izložbe, koncerti, duhovne obnove…

  Za sutra je zakazana osnivačka skupština Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata. Skup će se održati u Gradskoj vijećnici, a početak je u 9 sati.

  Za sutra je sazvana i redovna izborna skupština Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora. Skupština će se održati u Domu HV-a s početkom u 18 sati.
  A u organizaciji Koordinacije braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata u Domu Hrvatske vojske s početkom u 20,30 rock koncert održat će Traveling band. Ulaz je besplatan.
  U nedjelju će u istom prostoru biti otvorena izložba rukotvorina, karikatura i pjesama nastalih za vrijeme Domovinskog rata. Otvorenje izložbe je u 17 sati, a posjetitelji je mogu razgledati do 24. ožujka svakodnevno od 7 do 19 sati.
  U Muzeju Đakovštine sutra u 11 sati bit će otvorena izložba likovnih radova pod nazivom “Kodovi stvarnosti”, a izlažu Zrinka Vinković Kralj, Matija Kralj i Sanjin Vinković.

  U Karmelu svetog Josipa u Breznici sutra počinje trodnevna priprava i proslava naslovne svetkovine samostana. Svakog dana prigodn apobožnost počinje u 17,30, a misa je u 18 sati. Na svetkovinu sv. Josipa u utorak, misno slavlje u 11 sati predvodit će pomoćni biskup Đuro Hranić, a u 18 sati vojni kapelan Alojz Kovaček.

  HDZ-ova Zajednica žena “Katarina Zrinski” organizira sutra u župnoj dvorani Župe Svih svetih korizmenu duhovnu obnovu za žene. Početak je u 15 sati, a duhovnu obnovu vodi sestra Meri Gotovac.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog